Ένα έργο διαμερίσματος στον Καναδά είναι βιώσιμο και όμορφο

0
Ένα έργο διαμερίσματος στον Καναδά είναι βιώσιμο και όμορφο

Επί του παρόντος, ένα οικόπεδο στο Τορόντο του Οντάριο είναι ένα βενζινάδικο και ένα γκαράζ. Αλλά η Windmill Developments το μεταμορφώνει σε Courcelette Condos, μια μεσαία κατασκευή με ποδήλατο στο The Beaches.

Συνεχίστε την ανάγνωση παρακάτω

Τα επιλεγμένα βίντεό μας

Πολυκατοικία πολυκατοικίας στη γωνία διασταύρωσης

Μια οκταώροφη κοινότητα boutique 57 σουιτών, η σχεδίαση Courcelette θα επικεντρωθεί στην υπαίθρια ζωή και θα δημιουργήσει μια ισχυρή αίσθηση κοινότητας για τους κατοίκους. Ο σχεδιασμός ακολουθεί το πλαίσιο One Planet Living για υγεία και ευτυχία. Αυτό επιτυγχάνεται με προγραμματισμένες ανέσεις, χώρους κήπου, κοινόχρηστες υπαίθριες κουζίνες και πολλές θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων.

Σχετικό: Το σπίτι για ηλικιωμένους χτίζει μια κοινωνική και φιλική προς το περιβάλλον κοινότητα

Ένας εσωτερικός χώρος καθιστικού

Εν τω μεταξύ, οι εσωτερικοί χώροι είναι σχεδιασμένοι με εσωτερικούς χώρους από ξύλο και πέτρα που αποτίουν φόρο τιμής στον φυσικό κόσμο. Ολόκληρο το κτίριο έχει δημιουργηθεί για να διευκολύνει την κοινωνικοποίηση και να παρέχει βέλτιστες εμπειρίες υπαίθριας διαβίωσης. Υπάρχει μια μεγάλη αίθουσα συνάθροισης δίπλα στο λόμπι και ένα γυμναστήριο με χώρο γιόγκα στο ισόγειο. Στον έβδομο όροφο, οι κοινές βεράντες προσφέρουν τραπεζαρία, καθίσματα, χώρους μπάρμπεκιου και τζάκι.

Ο εξωτερικός χώρος του μπαλκονιού έχει τζάκι με λευκές καρέκλες που τον περιβάλλουν

Από την άλλη πλευρά, το εξωτερικό θα έχει επένδυση από τοιχοποιία για να δημιουργήσει μια ανάγλυφη εμφάνιση. Ολόκληρος ο σχεδιασμός στοχεύει επίσης να πληροί την Πιστοποίηση Platinum LEED για πράσινα πρότυπα. Το κτίριο διαθέτει κέλυφος υψηλής απόδοσης και δικό του σύστημα γεωθερμικής θέρμανσης και ψύξης. Στο σχέδιο περιλαμβάνονται σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Θα υπάρχει ακόμη και σταθμός επισκευής και πλύσης ποδηλάτων. Επιπλέον, όλοι θα έχουν πρόσβαση σε ένα πρόγραμμα κοινής χρήσης αυτοκινήτου.

Τη νύχτα, ο κόσμος γεμίζει την υπαίθρια αυλή με φώτα που κρέμονται από πάνω

Για αυτό το διαμέρισμα, τα πάντα αφορούν την πράσινη ζωή, τη δέσμευση της κοινότητας και τη σύνδεση με τον εξωτερικό κόσμο. Κάθε κάτοικος θα έχει τον δικό του χώρο για έναν κήπο όπου θα μπορεί να καλλιεργεί τα δικά του λαχανικά και βότανα. Με τη δημιουργία μιας κοινότητας που επικεντρώνεται στην κοινωνική αλληλεπίδραση και τη δέσμευση της κοινότητας, αυτός ο σχεδιασμός έχει σκοπό να δημιουργήσει έναν πιο υγιεινό, πιο χαρούμενο τρόπο ζωής.

+ Εξελίξεις Ανεμόμυλων

Εικόνες μέσω Windmill Developments

Schreibe einen Kommentar